بنت مــ♥ــامـــ♥ــا
السلام عليكم
نتمني منكــم التسجيل لتفيدو وتستفيدو ا
وشكرا لكـــم
♥️


سُبْحَانَكَ اللَّهُمَّ وبَحَمْدكَ أشْهدُ أنْ لا إلهَ إلا أنْتَ أَسْتَغْفِرُكَ وأتُوبُ إِلَيْكَ
 
الرئيسيةالرئيسية  البوابةالبوابة  اليوميةاليومية  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  التسجيل    توجيه      
 



شاطر | 
 

 القرص الطرية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ام البنوتات
صاحبة الموقع
avatar

عدد المساهمات : 497
التقييم : 0
تاريخ التسجيل : 11/12/2012
العمر : 15
الموقع : http://omelbanotat.forumegypt.net/

مُساهمةموضوع: القرص الطرية   الثلاثاء 08 يناير 2013, 4:09 pm


المقادير

1 كيلو دقيق

لبن للعجن
وانا بعجن انا بصراحه مش بعاير اللبن
انا بضيف شوية شوية واشوف العجينه وبضيف بالراحة ما اضيفش اللبن كله مره واحده لأ بضيف على مراحل


نصف كوب سمن

خميره بيرة فى حجم عين الجمل

شوية سكر ده بيساعد على الخمر بسرعة

نصف ملعقة صغيرة ملح

معلقه صغيرة بودر

ده الدقيق وعليه نصف ملعقة ملح وملعقة بودر










ده اللبن وسيحت السمن ووضعتها عليه

نصف كوب سمنه لأننا حطيت عليه وش اللبن




ودى الخميرة البيرة ضفت لها كوب ماء دافى وحطيت السكر ودعكتهم ببعض وسبتها تخمر




وخلطت جميع المقادير ببعضها

وعجنتها كويس أوى

بعد ما عجنت القرص بجيب معلقه سمنه بلدى وادعكها مع العجينه فى الآخر



معلهش نسيت أصور الخطوة دى

سبتها ترتاح 15 دقيقة وبعد كده

قطعتها بحجم البيضة الكبيرة وفرتها شوية وهى على الصينيه وسبتها

تخمر على الصينية حوالى ساعتين










دخلتها فرن سخن جدا علشان مش تنشف معاكى









ده لون القرص من تحت




ده الشكل النهائى




الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://omelbanotat.forumegypt.net
 
القرص الطرية
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
بنت مــ♥ــامـــ♥ــا :: (`·–• ––•(-• مطبخ ام البنوتات •-)•–– •–·´) :: المقبلات والمعجنات-
انتقل الى: